სალათები

ქათმის სალათი ყურძნით

რეცეპტები - სალათები
Print PDF

katxurzმოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

500 გრ. ქათმის ფილე, 120 გრ. შავი ყურძენი, 100 გრ. მწვანე სალათის ფურცლები, 5 ც.  პომიდორი, 2 ც. კიტრი, 2 თავი ხახვი, 3 ს/კ მცენარეული ზეთი, 1 ს/კ ძმარი, 1 ს/კ ყურძნის წვენი, მარილი, დაფქვილი შავი პილპილი, კამა.

მომზადების წესი:

მოხარშეთ ქათმის ფილე მცირე რაოდენობის წყალში. შეაგრილეთ და დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად, დაჭერით კიტრი და ხახვი რგოლებად. პომიდორი - ნაჭრებად. ყურძნის მარცვლები გაჭერით შუაში, ამოიღეთ წიბწები.

 

სოკოს სალათი “დელიკატესი”

რეცეპტები - სალათები
Print PDF

delikatმოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

200 გრ. ახლად მოკრეფილი სოკო, 5 ცალი კვერცხი, 100 გრ. ყაბაყი, 200 გრ. ბადრიჯანი, 100 გრ. მცენარეული ზეთი, 2 ს/კ მარილი, წიწაკა გემოვნებით, 3 ს/კ ძმარი, 1 ს/კ შაქარი, მწვანილი.

მომზადების წესი:

სოკო მოხარშეთ, შეაგრილეთ და დაჭერით მოგრძო, თხელ ნაჭრებად. ყაბაყი გაწმინდეთ ქერქისგან და თესლისგან, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და დაბრაწეთ ზეთის ნაწილში. ბადრიჯანი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და დაბრაწეთ ზეთში.

 

ხორცის სალათი კომბოსტოთი და კარტოფილით

რეცეპტები - სალათები
Print PDF

ხორცის სალათი კომბოსტოთი და კარტოფილითმოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

მოხარშული ძროხის ხორცი - 300 გრ., მოხარშული კარტოფილი - 200 გრ., მაიონეზი - 200 გრ., მოხარშული კვერცხი - 3 ცალი, ვაშლი - 200 გრ., მარილი, მწვანილი.

მომზადების წესი:

კომბოსტო დაჭერით ზოლებად, დაამარილეთ და მოშუშეთ, თან განუწყვეტლივ ურიეთ. გააცივეთ ხორცი და დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად. კარტოფილი, გათლილი ვაშლი და კვერცხი - პატარა კუბიკებად.

 

სალათი კიტრითა და ზეთისხილით

რეცეპტები - სალათები
Print PDF

სალათი კიტრითა და ზეთისხილითმოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

ნიორი - 3 კბილი; იოგურტი (3,2%- იანი) - 250 გრ; ლიმონი (წვენისათვის) - 1 ცალი; მცენარეული ზეთი - 2 ს/კ; დაკონსერვებული ზეთისხილი - 100 გრ; კიტრი 2 ც; ოხრახუში - 2 კონა, მარილი, პილპილი.

მომზადების წესი:

კიტრი დაჭერით პატარა ნაჭრებად. ნიორი დანაყეთ. საწებლისათვის (სოუსისათვის)  ერთმანეთში აურიეთ იოგურტი, ლიმონის წვენი,

 

სოკოს სალათი ნიგვზით

რეცეპტები - სალათები
Print PDF

სოკოს სალათა ნიგვზითმოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

დაკონსერვებული ქამა სოკო (შამპინიონი) - 100 გრ., მცენარეული ზეთი - 20 გრ., სალათის ფოთლები - 30 გრ., ზეითუნის ზეთი - 100 გრ., ძმარი (3%- იანი) - 30 გრ., ნიგოზი დანაყილი - 30 გრ., მარილი - 10 გრ. მწვანილი.

მომზადების წესი:

სოკო დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად, ოდნავ შეწვით მცენარეულ ზეთში და შეურიეთ გრძლად დაჭრილ სალათის ფოთლებში.

 


Page 8 of 11

მოუყევი მეგობრებს

მოძებნა

Gourmet News

Banner

რჩევები გურმანს

kvebalogo სანდო და საიმედო ჰოსტინგი

პოპულარული

კითხულობენ ...

free counters

სამარხვო კერძები

სტაფილოს და ბოლოკოს სალათიმოსამზადებლად დაგჭირდებათ: ბ...
გასპაჩო კატალონიურადმოსამზადებლად დაგჭირდებათ:პო...
კატლეტი წიწიბურითა და სოკოთიმოსამზადებლად დაგჭირდებათ: წ...
ბადრიჯანი მოხრაკული ხახვით მოსამზადებლად დაგჭირდებათ: 6 ...
მოშუშული ბოსტნეული მოსამზადებლად დაგჭირდებათ: 40...
ეკალა ნიგვზით მოსამზადებლად დაგჭირდებათ: 1...
ლობიოსა და სოკოს ვინეგრეტი მოსამზადებლად დაგჭირდებათ: ...
გიუვეჩი სამარხვო მოსამზადებლად დაგჭირდებათ: ...
სამარხვო ლობიოს სუპი მოსამზადებლად დაგჭირდებათ: ...
ბადრიჯნისა და ყაბაყის ვიჩინიანი რულეტი მოსამზადებლად დაგჭირდებათ: ...

ვიდეორეცეპტები

"პრაღის" ტორტი